Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårt träd



Bortom mina synhåll
är känslan mer verklig
när någon perverkar mig
Ljuset långt där jag ser
irriterar inte mig
för det verkar
som du är på väg hit
Under mig står det fast
att du redan har mig
precis som jag skrev
i trädet den natt




Fri vers av daniele
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele