Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestord

Svårt att andas, taggtråd runt mina lungor.
Kväver sakta, känner livslusten pulsera ur såren som ångesten skapar.
Ger mig lite att hålla fast vid och jag faller handlöst ner mot marken.
Slår mig illa, fördärvar själen.
Släppte taget och föll hårt hela vägen!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy