Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånar lite



Lånar lite.

Jag vet på ett ungefär vem jag är

och jag vet att jag inte är din.

Kommer aldrig bli

någons.



Fan.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean