Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du har fel.



Du tror att det är så lätt.


Men du har fel

fel

fel

fel


Men det blir vad man gör det.


Själv.


Man gör det själv.


Du har fattat fel, när du tror att andra gör det åt dig.


Valet är ju bara ditt eget.


Så bestäm dig nu.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 10:58



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja det där med att bestämma sig är ju tydligen lättare sagt än gjort. Iaf tycker jag att det verkar så. *beklämd*
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean