Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristall



I den gnistrande isen,

en solig januaridag.

Blir jag bländad.

Tankar flyr likt svalor om hösten

tillbaka till där vi en gång var.


I salar av sammet och purpur.

Mjukt

Vackert

Bedövande.


Saltet från havet får mina ögon att brinna,


tårarna som rinner, torkar och bildar kristall.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 11:03



Bookmark and Share


    Tea Alex
Att bli bländad av gnistrande is, åh jag börjar längta efter att åka skridskor. Kanske inte riktigt det du tänkte på kanske, *skrattar* men så började jag tänka. Om tårar torkar bli de alltså kristall - intressant! Jag kan blir rik!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean