Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige är nu SÄMST i NORDEN på ARBETSMILJÖ......


"Arbetsmiljön- Förväntad Borgerlig Nedrustning !"

PRECIS som jag (och Många Andra) VARNADE för 2006, så Monterar den Folkföraktande Borgarregeringen NED Bit för Bit av det som är Bra för Vanligt Folk ! Nu är det ARBETSMILJÖN som drabbas av DERAS "GILJOTINERING" !
ARBETSMILJÖVERKET, som är den Instans som har Tillsynsansvaret över Sveriges Många Arbetsplatser (och ALDRIG riktigt "räckt till"), har nu BANTATS NER med CA 33 PROCENT, från 760 Helårsanställda till 490 ! ANTALET INSPEKTÖRER (dessa gör dessa tillsynsbesök ute på företagen) har MINSKATS MED 100,från 390 till 290 ! Och detta är, förmodligen, BARA BÖRJAN ! Om man spekulerar lite, kanske läggs Arbetsmiljöverket ner, eller "bakas in" i ett Nytt Verk eller så läggs det ut på "Privat Entreprenad" (mycket populärt, "Reautropare" Odell sköter ju detta) med alla de RISKER FÖR KORRUPTION som DET innebär (men det SKITER ju BORGARNA i...) ! För att återgå till dagsläget: Samtidigt som Det Borgerliga Drägget Misshandlar Arbetsmiljöverket kommer NYA LARMRAPPORTER från ARBETSLIVET, 60 MÄNNISKOR DOG PÅ SITT ARBETE UNDER 2008 ! Den HÖGSTA SIFFRAN på flera år ! Flera Hundra Människor drabbas Årligen av ARBETSSKADOR ,en del får MEN FÖR LIVET, Några KAN ALDRIG ARBETA MER ! MEN DET GER "SCHWEINFELDT MED ANHANG" FULLSTÄNDIGT FAAN I !! På något annat sätt går det ju INTE att tolka dessa neddragningar !
GUD BEVARE SVERIGE ! UT MED REGERINGEN SCHWEINFELDT I "ÖKNEN" !

(FAKTAKÄLLA: Dagens Arbete (DA,nr 1 januari-09)

----------




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska