Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräddaren

De långa benen
utsträckta
inte i välbehag
utan för överlevnad

trots vågorna
flyter han över alla djup

den mörka skepnaden
visas ett ögonblick
men är borta fem tystnadssekunder

senare

att några få rörelser
kan få en att färdas så långt
allt är relativt
i jämförelse med sin längd

Han är återigen här
men ständigt på väg
mot ett annat håll

- det är spänningen som håller honom flytande




Fri vers av aPorcupine
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 13:46



Bookmark and Share


  Johan Wölger
DET HÄR va bra! Jag hade varit tokigt stolt om jag hade skrivit den.

Du håller dig i precis rätt grad av abstrakthet. Ska genast läsa mer av dina dikter.
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine