Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUT

Sista droppen, ensam kvar rinner sakta ut och trillar ner i vasken
Signaturmelodin för favoritprogramet tonar bort mer och mer till total tystnad
Flämtar, utmattad efter 1 timmes hård träning, kroppen längtar efter vila
Solens sista strålar letar sig genom lövverket
Ett sista andetag, darrar över läpparna
Det är SLUT




Fri vers av Firefairy
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-01-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy