Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk titel : Ser. Om att aldrig [in]se.


See

I'm sorry for all the songs that I’ve destroyed
all these feelings that I’ve vanquished and replaced
with darkness or with memories of melancholy

I understand if you deny me to enter again
I understand if you lock me out
Can you see it all clearly now?
Or is it only ruins in your eyes?

I won't go back there again

I try to forget my blindness
that you never deserved

---

Jag är ledsen för alla sånger som jag förstört
alla dessa känslor som jag utplånat och bytt ut
med mörker eller med sorgsna minnen

Jag förstår om du inte släpper in mig igen
Jag förstår om du låser mig ute
Kan du se det hela tydligt nu?
Eller är det bara ruiner i dina ögon?

Jag kommer inte att komma tillbaka dit igen

Jag försöker glömma min blindhet
som du aldrig förtjänade




Fri vers av Erucolindo
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 21:21



Bookmark and Share


  Robin V
Jag gillar skarpt!

Kort och precist och rakt på sak. Men den känns ändå. Man kan verkligen förstå och känna de känslor du vill få fram.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Erucolindo