Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På/av, allt som finns i cyberspace...


I/O

Varje dikt jag skrev
skrev jag för dig
Söta ord som
nu har en bitter smak
Du har inte läst ett enda av dem
Jag avskyr mig själv
genom dig

Någonstans på vägen
blev det ett fel
Med självförtroende
genom en skärm
tog jag i för mycket
och missade helt
Tänk vad ord kan byta skepnad i mängd

Du & Jag vi är
bäst på behörigt avstånd
Så långt att inte ens
fiberoptik hinner fram
Tystnad skyddar ibland

Vägen tillbaka heter det
men för oss finns inget kvar
Vi måste rensa bort askan
och göra upp en ny eld
Ännu finns det tid för en reboot

Jag ser mig själv i nytt ljus
genom din skärm
Du ser mig
ur ett annat perspektiv
nu när jag nästan inte finns
Du är ett och jag är av

Men hoppet det gror
snart igen i cyberspace




Fri vers av Erucolindo
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erucolindo