Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, nu blir det rosa här! Blandade upp jagen och duen med lite svart också, kanske kan bli en fin nyans, typ cerise. Gillar du den färgen?


Ca va? -Ca va

Bara åsynen av dig kittlar mina sinnen
Dina läppar, jag undrar hur de smakar
Dina händer, jag undrar hur de känns
mot min kind

Din blick möter min under en minut
Osynliga tankar, jag önskar jag kunde se dem
En studerande minut och sedan bryts tystnaden
Du säger något till de andra runt omkring oss
Jag minns inte vad det var, men det gjorde mig lycklig
för en sekund

Vi spelar upp en improviserad liten teater
halvt på låtsasfranska, halvt på allvar
Du kan egentligen språket, jag bara några få ord
Jag frågar vad du tycker om den mystiske mannen
du spänner ögonen i mig och svarar
”Han verkar förtjust i mademoiselle,
och hon verkar finna det smickrande”

Ditt skratt värmer

Någon kanske tycker att du är för strikt
jag tvivlar på de orden
Sådana tankar har aldrig hindrat mig från att älska
snarare förstärkt och givit mig styrka
Gråa tankar om jaget har jag fått nog av nu
Jag lever i altruismen som du skapar ur mina tankar

Kanske det blir Du & Jag en dag
Jag blickar mot framtiden
och jag ler

(Det finns en barriär av år, månader och dagar kvar
innan vi kan förena våra sinnen och tankar
Jag vill slå den till stoft
men jag finner inte tiden till det
Tiden rinner ur mina och dina händer
den hånar oss och växer
samtidigt som jag förminskas
Snälla gör mig lycklig;
ge mig bara lite mer av din tid)




Fri vers av Erucolindo
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erucolindo