Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt byggd som ett KinderEgg.


High Definition is bad definition

Kan man älska nån på avstånd?
Kan man se allt genom en tele-lins?
Kan man komma nära, fast man står en bit ifrån?


Ser ditt ansikte i HD-kvalitet,
ser alla porer som du inte vill att nån ska se
Men det är inget mot 2K eller riktig film,
och absolut inte 3D
Jag ser en platt pixel-mosaik utan djup
allt är bara kallt beräknat utan själ
Och ingenting är bättre än
den underbara verklighet som är du


Längtan...

Det var så länge sedan
jag tog den där bilden,
jag hoppas
att vi ses

snart igen.




Fri vers av Erucolindo
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-07-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erucolindo