Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Jag ville kyssa dina läppar och sedan vända mig om och gå.
Men det blev inte så ..
Jag är fast kedjad i dig och nykeln har du kastat iväg från mig.
Du vill aldrig jag ska hitta den får då kommer du förlora kärleken.




Fri vers av Snutte
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-08-24 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snutte