Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23e våningen, en spårvagnskupong och en såld själ

Jag skriver alldeles för långa meningar
och tar fel steg i dansen sent på natten

i timmarna mellan skymning & gryning
är orden desamma som de alltid har varit

lika nötta och gråa
som de en gång var de finaste du hört


varför ska jag gå högst upp i byggnaden
just den dagen då hissen slutat fungera

23e våningen kallar inte längre på mig
men jag ska dit ändå för där kanske jag
kan hitta någon som har mynt för kvällen
att köpa en spårvagnskupong till mig
för jag har inga pengar kvar

trots att jag sålde min själ






Fri vers av Julius Enströmér
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 01:02



Bookmark and Share


  vimmelkantig
Bra!
2009-01-09

  Mygg
Tycker mycket om den här!
Visuell på något sätt och meningarna tar jag till mig!
2009-01-09

  Bjarne Nordbö
Gillar skarpt.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér