Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fördomar eller mätande värderingar i fasta åsikter bekräftas - sägs vara


egalt men så styrande

 

 

det är när det möter en utifrån

man förstår

när handling bekräftar ord

man förstår

 

är jag den enda tro

är jag den enda av oss som förstår

 

dina ord

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 144 gånger
Publicerad 2009-01-09 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri