Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bara njuta, utan spärrar.


Förbjudet.....inte för mig!

Du kom tillbaka, gift, barn,

Men tänder som en nyårsraket på mig.

Bara du och jag, utöver alla gränser

önskar alla kom till "himmelriket"


Våga lev, lev!

saften rinner när du går

smakar gott!

Kan inte få nog.......av vårt eget himmelrike.















Fri vers av jeanette nyberg
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg