Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet av guld och honung

 

-Jahve har givit detta Kanans land till oss! 

sa Istraels tolv stammar till kananéerna

 

De höll inte med

då heller 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 15:15



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jag tror att istort sett alla människor är kapabla till alla känslor och handlingar under de "rätta" förutsättningarna.
Och så har det nog alltid varit...
2009-01-09

  Carola Zettergren
Aldrig att människan lär sig av historien...
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP