Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom kärlek ska vi vägen till varandra finna






Jag är skild

av ödsliga hav och berg

men

i mina drömmar

ser jag dem än


Jag minns stället

där jag föddes

och

allting där jag växte


Allt detta

minns jag nu ...


Ödet valde mig

och

därför är jag här nu


Jag minns Allt

här i dessa dystra tider

och

jag vet

att genom kärlek

ska vi vägen

till varandra finna





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 741 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-01-09 17:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vacker poesi med styrka och skicklighet framförd! Tack!
2021-01-18

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
2009-01-16

    Tea Alex VIP
Väldigt vacker! :) Otroligt fin, inger hopp!
2009-01-10

  Rude Billy
vacker, hoppfull & kärleksfylld.

mycket bra skriven!
2009-01-09

  Eva Langrath VIP
Hoppfull text om att kärleken skall segra till slut.

Eva
2009-01-09

  Cosmic Johanna
Underbart hoppfull...den får en att orka lite till...
2009-01-09

  aol
mycket klok vacker poesi kraaaaam till dej
2009-01-09

  Eaglemountains VIP
Känns ändå bra, trots allt, att ödet fört Dig hit, där Du har så många vänner ....och Du kommer att kärleken finna ....
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP