Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Du har inte sett såren på min själ efter kärlek.

Du har inte sett
Hur skadad jag är
Efter det här man
Kallar förälskelse.
Hur ängslig jag är
För att bli förälskad,
Igen.
Hur ängslig jag är
För att inte någonsin
Kunna glömma han,
Pojken som gjorde mig
Såhär rädd för kärlek.
Han som jag dyrkade.

Du har bara läst
Mina bokstäver där
Jag förklarat hur
Mycket jag har
Fallit på bara några
Dygn, och jag
Tror inte att du
Bryr dig om mig längre,
Du är som han.

Nu väntas det bara
Att du ska skriva
Adjö,
Sen är du en ren
Kopia av honom.

(Och det gör så
Ont att jag fortfarande
Skulle älska dig.)

Så som jag älskar,
Honom.




Fri vers av Sarous
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-09 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous