Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ditt hjärta kom dina ord till mig






Dina ord

helt fyllda av dig


De var

bittra, sorgsna,

modiga, glada,

kalla, varma,

vackra

fyllda av hopp ...


Dina ord

var

en människas ord


och


De var

från onda dagar

till bättre dagar

helt fyllda av dig

till mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 738 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-01-09 20:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela här.
2009-01-16

  Michaela Dutius
En gåva som räckts dig av ord..ord som är tunga av erfarenhet
2009-01-13

  Suzy med punkterna
Wow så vackert!
2009-01-12

  Blåbäret
förhoppningsfulla ord som gåva...vackert
2009-01-12

  * Ammi *
vännen, du berör med dina underbara texter!
kram
2009-01-10

  anits VIP
Så vackert skrivit, min vän
helt fantastiskt
2009-01-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Ömsint beskrivning av ordväxling mellan diktjaget och en nära vän.
2009-01-10

  jojanni
du har utvecklats min vän...och en härlig förtröstansfull ton i dina dikter !!!! Roligt att ta upp och läsa dig igen... :)
2009-01-10

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet, min vän ....
2009-01-10

    Tea Alex
"helt fyllda av dig, till mig" jättefint!
2009-01-10

  Mygg
Ljuvliga ord!
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Vackra ord som gåva från dig.

Eva
2009-01-09

  friheten
Så vacker skrivna dessa ord
2009-01-09

    ej medlem längre
Du diktar så vackert om ord från hjärtat... och från en nära vän
2009-01-09

  Rude Billy
jättefint skrivet!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic