Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Inte ens att måla konst med röd färg hjälper nu.

Du är täckt utav lögner nu vännen,
Och den hära gången kan vi inte
Bara skratta bort det för nu är du
Så smutsig så att ingen tvål kan
Tvätta bort dina synder, sorgligt nog.

Och jag kan skrika efter dig med
Utsträckta händer men du kommer
Aldrig kunna nå mig för tiden har
Fört oss för långt ifrån varandra
Även om jag vet att du försökte,
Att hålla kommunikationen med mig.

Att skratta bort det hela kommer
Inte räcka även om det har varit
Din räddning hela tiden,
Så finns det ingen risk att det är
Det som kommer rädda dig nu.

Det är bara att inse vännen
Nu är det dags för dig att stoppa
Dina fingrar i halsen medans jag existerar
Olyckligt ersatt utav alla dina,
’’Jag är för fet’’ tankar.
Inte ens att måla konst med röd
Färg som du har i venerna kan ordna det här nu.




Fri vers av Sarous
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous