Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med detta menas att man är blind för det uppenbara trots att det ÄR SÅ UPPENBART ...., kan inte ,själv, svära mig fri, men jag kämpar emot.........


"Att inte se skogen för alla träden !"

En del människor
vill inte
kan inte
inse sin egen situation

En del människor
insisterar i sin egen ofullkomlighet
eller agerar gentemot sin begränsning
fastnar i en omöjlig argumentation

En del människor
propagerar mot bättre vetande
protesterar trots tunna fakta
tar till handling mot hopplös övermakt

En del människor
vill aldrig förändring
ser aldrig förbättring
blundar för försoning

En del människor
älskar konfrontationen
vill uppnå kollissionen
mellan sig och alla
och då de,troligt, falla

En del människor
lär sig Aldrig Något
för de lyssnar ej på någon........

-------




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 517 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 22:44



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Många säger och
tror, att på jorden
här, där vi nöter våra
skor, är platsen där
vi lär, för nästa färd...
Hur skall det då gå...
Om folk inte vill ta
till sig något då...
2009-01-10

  Larz Gustafsson VIP
En del människor vill inskränka yttrande- och tryckfriheten. Besynnerlig grupp anser jag.
Hakkorset skall förbjudas men inte hammaren och skäran. För att nu bara nämna ett exempel.
"Mein Kampf" får man inte sprida, men Stalins verk är OK. För att nu nämna ytterligare ett exempel.

Värre än de som inisterar på sin ofullkomlighet är enligt min mening de som menar sig vara fullkomliga.
Själv väljer jag att insistera på att jag är ofullkomlig, att jag har allt i Jesus och inget i mig själv.
2009-01-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Så sant...ödmjukt hurrar jag för dina ord//B
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska