Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan stannade igår och du sade inte ens till

Du skickade mig ett vykort
som jag endast la undan
lite förstrött lite vårdslöst
men inte helt utan sorg
och idag vet jag tusen saker
som jag borde ha tänkt

Och vi plockar bland resterna
för att kanske få en glimt
av något mer hoppfullt
än bara det här
som har smält runnit ner
fast jag tror inte
att jag egentligen tänker
Jag vet inte de tusen saker
jag borde göra

Jag står bara still
klamrar mig fast vid en
sotig kladdig temugg
som om det skulle förändra
den du var eller
hur allting aldrig blev





Fri vers av Agnieszka
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vemodig text om ett avsked,
minnen och längtan efter en som
betydde mycket, funderingarna på
hur det kanske hade kunnat bli,
riktigt bra, gillar dina bilder
2009-02-02

    Sigrinn
Sorglig... Det finns en tomhet i den... Lite av en uppgivenhet. Ett betraktande, lite med distans...
2009-02-01

  Ms Lovecraft
Håller med föregående talare; särskilt sista stycket är helt fantastiskt och bitterljuvt.
2009-01-11

  Rachel Roth
Att åter se ditt namn här på poeter är glädjande. du är en av de som berört mig starkast med dina texter.
Vet inte hur du gör, men i mitt tycke finns det en magi...i ditt sätt att berätta. Hela sista stycket är otroligt starkt och träffande!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka