Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Du står vid min sida varje dag.
Men ändå så är det så mycket
som du inte vet om mig.
Jag vet inte vad jag ska
säga, men det är mycket
som finns innan för min yta.
Långt inne så finns de så många
saker som inte borde komma ut.
Men kommer ut ändå ibland.
Det är på de kommer ut att
jag inte är som jag borde.
Att allting inte riktigt
är som de borde vara.
Det är då hela mitt sanna jag
kommer ut. Det är då jag är som
jag inte vill vara.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-10 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie