Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en gammal text


Let my heart go

Let my soul roam free,

let me grow

don't hold me back

help me get on the right track!

You took my love for granted and now you're just holding me back.
All I ever did was to love you.
Did I hurt you in all my loving ways?

 

Let my heart go!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-10 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy