Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal gammal


Du och jag, vi är mirakel älskling!

Inte helt nära, men ändå tätt inpå.
En armlängds avstånd men ändå ljusår ifrån.

Två människor, en själ men med hela jorden mellan oss.

Du och jag, vi är mirakel älskling!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 01:58



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Två människor en själ, det låter som tvillingflammans gissel, med hela världen emellan dem, denna berör mitt inre.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy