Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en flicka


Hon sitter på bussen
hoppas ingen ska se
deras blickar som möts
varje morgon
som får henne att le

Hon är fokuserad
på jobbets viktiga aspekter
chefens ständiga krav
hela dagarna igenom
klockan närmar sig hemåt

Hon springer till platsen
för hon vet att han är där
hon är rädd att hon inte hinner
idag heller
när hon ser bussen som försvinner

Fan tårarna dom rinner
som en liten flicka
hennes hjärta som brinner
efter denna främling
men förnuftet vinner
ännu en dag
familjen väntar hemma vid bordet på mat












Fri vers av Gigi
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-10 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi