Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättråd


Tvättas ut-och-in.
Jepp!
Stämmer med min själ.

Tvättas varsamt.
Yes.
Man måste vara försiktig.

Strykes efter tvätt.
Jo...
man vill ju inte ha russinhud
efter att ha gråtit i timmar.

Sträck efter tvätt.
Ja.
Man ska vara stolt och gå vidare.

Tvättas med liknande färger.
Nope!
Stämmer inte alls...




Fri vers av Gigi
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi