Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivialitet i ensamhet


Om hon gillar mig nu
ska hon veta att

jag ser bättre ut på sommaren.


Jag vet att kravlösa kyssar ofta förgyllde sommarens kvällar
och för en stund var jag förälskad i hennes rodnade kinder

men jag vet
att hon och jag
är den fågel som
aldrig lärde sig
att flyga

Vi har testat våra vingar
tillräckligt många gånger
för att inse att vi aldrig
kommer att bli

men det är svårt
att släppa tanken
och återgå till

trivialitet
i ensamhet




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-10 17:13



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Wieho. Du är min absoluta romantiker här. Det är inte många som får mig att smälta som du.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér