Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om utpressningens konst


Om jag inte får över 20 kommentarer på den här texten slutar jag att skriva för all framtid

Jag ska
utpressa dig
till ömma tankar

Jag tänker
hoppa
om du inte
lär dig älska mig

och aldrig
ska jag bekymra mig
för
det faktum att du älskar mig
för att jag är jag
eller för att
du måste

för jag har dig i ett järngrepp
och jag
ska stänga mina ögon
och inte se efter

kärleken
sägs ju ändå

vara blind




Fri vers av Dear Prudence
Läst 579 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-01-10 18:38



Bookmark and Share


    Knasboll
lyckades du??
2009-03-06

    innerlight
ja.
ibland vill man bara kunna utpressa någon
till ömma tankar.

känner igen mig även här
2009-01-11

    Poeswhoreidon
drar mitt strå till stacken...
2009-01-11

    Madeleine Ågren (Maduska)
*ler* ... svårt att utpressa någon till ömma tanker. Brukar ha motsatt effekt.
2009-01-11

  Lena Krantz VIP
Ja nu har ju rubriken fått kopior i både 21 och 22 så då fyllde den kanske sin plats..

Annars håller jag lite med någon här nedan om att dikten var förbaskat mycket bättre än rubriken!

;o)
2009-01-10

  Blodros
jag skulle vilja se den här med en annan rubrik, även om jag förstår den ihopa med ingressen och texten så tycker jag att texten förtjänar att få ha en egen rubrik....som är just för de ord du skrev..för texten är bra!!
2009-01-10

  Linnea K
Ouch... Subtil som en käftsmäll...
2009-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Eller ganska närsynt.
Det beror på om du frågar Thåström eller Gessle.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence