Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden kysste mina läppar






Min tystnad

gömmer skriken


Jag har lärt mig

att vandra

mellan

mig och mig


Jag kom hit

från egen strand

och

Nu har jag blivit

lik den

som är olik mig


Vinden kysste mina läppar

men

vinden har inget hus


I mitt bröst

är

ditt hjärta




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 932 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2009-01-10 19:58



Bookmark and Share


  Roula O
Underbart vackert...ljuva ord!
2009-02-17

  Rosen VIP
Mjuk fin poesi om försök till insikt inför sitt öde...

visar på en sorts förlikning med ens själ.
Gillas!
2009-01-16

  Bibbi VIP
Oändligt skön läsning.
2009-01-16

  Michaela Dutius
som sidenet glider mellan fingrarna glider orden i din text
2009-01-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert o poetiskt, med en underbar känsla i varje rad/B
2009-01-11

  JNI
du får så vackert flyt i dina rader, finner ord som är så lena
jättefina rader igen..
2009-01-11

    CHS
Så vackert, vemodigt och mystiskt. Bra!
2009-01-11

  mare VIP
Vackra rader.......
2009-01-11

  Eaglemountains VIP
Vinden kysste mina läppar

men

vinden har inget hus


I mitt bröst

är

ditt hjärta

Så underbart vackert!
2009-01-11

    Melona
mycket fin
som en viskning
med röd puls
2009-01-11

  Elaine.S VIP
Vackert, gillar "vinden har inget hus"
2009-01-11

  Eva Langrath VIP
Vacker text om livets vandring.

Eva
2009-01-11

  * Ammi *
fantastisk skrivet, mkt mellan raderna ..
2009-01-10

  Svartsilver
Underbart stark text!
2009-01-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Den här raden:

"vinden har inget hus"

stannar jag till vid
lite extra
i din fina dikt.
2009-01-10

  anits VIP
Mycket vackert , slutet är helt
ljuvligt
2009-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
På vandring
till och från
leva på en
sorts önskelån...
Kära Sumeja
tänk om Du
detta skulle
greja... Du
ge aldrig upp
hoppet!
2009-01-10

  friheten
Så vacker srkiven!
2009-01-10

  prinscess VIP
nu blev den ännu vackrare
2009-01-10

  Carola Zettergren
Vinden har inget hus.... vemodigt och ödsligt, som att vara rotlös och övergiven, fint skrivet!!!!
2009-01-10

  prinscess VIP
vacker på något sätt
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic