Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga problem att falla över


Ljuset lägger all sin tyngd
på din mjuka kind
där alla dofter breder ut sig
liggandes brevid dig
tar jag in alla sinnen
med fantasier
strycker ditt hår bakåt
och kysser dig milt




Fri vers av daniele
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-10 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele