Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägger Totem Crow - I Kors!! Dubbelt upp: Boogien är Skapad!! Här görs sallad av allt. Vad utgjordes axeln av.. vad, vem, vilken insikt.. jo, den håller. Den håller.
Vagnen har börjat rulla.... Kort VII - Påtvingad inre resa -  Bitch me'



Dagens Attityd: förbannad.. playa mig då så får vi se.

 

 



Ger jag vänligt bemötande förväntar  jag inte skit tillbaks. Fuck You Playeres!!
Det finns folk som överlever isolering tack vare Internet, men förgörs tack vare såna som ni!! Jäkla egon!!

 

 


Allt är inte grottjakt.. Inse!

Det finns hjärtan härute..

och ni bränner eget skepp med att

bränna andras hjärtan.

 

Må Crow get You All!!

 

Ibland vill man bara

höra en annan levande

 

själ

 

därute

som om den

 

är den sista

men ändå enda

 

vägen tillbaka

 

från

mörkret

 

Ni kan mycket väl vara

droppen

som stjälper en hel familj

 

med ert ytliga ragg

hjärtlöst som det är

 

må ni skämmas kallingarna

trosorna och tungorna av er

 

Må Ni Brinna som ni själv Bränner!!

hämnde  tillverkar ni själva

Crow är Crow

 

~~

 

Kom hit och playa mig istället.... tsssss... nä, förståss

Det är för farligt...

 

Fega jäkla själlösa  ärthjärnor behöver 

 

M Y C K E T 

MYCKET

mycket blåögdhet

för att stilla sin vampyrhunger

 

Ge mig lillfingret och du blir inte gammal i går'n

för jag

 

lärde mig läxan

 

dubbelt upp

först vådan av att vara en palyer

sen vådan av att bli

 

så kom hit

kom hit

 

men håll ryggen fri

som ni tvingar andra

hålla ryggen fri

 

livet ut

 

livet ut

 

 

Kom Hit

Kom Hit

 

och 

 

Lek

 

 

~~

 

Ty till slut ska hjärtat ändå segra och

det som lades på egot skingras

inför domen

som till slut landar

oavsett

 

Crow

 

~~

 

Förlåtelsens Makt är tillräcklig

för att inse fulspelets gift och rena sig själv

bli förlåten och kunna gå vidare

 

men fulspelets egen natur förvägrar

insikten att landa

den svävar bara där med Kråkan

väntar på rätt tid

 

men väntar också ut det egna hjärtat

inte alls dömande i förtid

 

dock med tung läxa vid landning

 

 

ända tills eget fall ska dömas

antingen av världslig händelse som betvingar

 

eller när det annars tid blir.

 

men det blir..

 

och vi får tid

tid att ångra

tid att be om ursäkt

tid att återställa

 

rättvist

från hjärta till hjärta

vi får tid

 

varför inte 

 

~~ 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-01-11 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri