Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med dessa ord avser jag Borgarpackets "Avsiktliga Minering" av Försäkringskassan, de har ju dragit in på resurserna, samtidigt som de lastat över Än Mer Arbetsuppgifter, en "Ekvation" som definitiv INTE går ihop..


"Att gräva en grav !"

SCHWEINFELDT och BLODELL , Radarparet, fortsätter sin SKARPRÄTTARTURNÉ mot de Svenska Statliga Institutionerna ! NU är det FÖRSÄKRINGSKASSAN som står inför BÖDLARNA ! Naturligtvis är det AVSIKTLIGT som dessa Två Maktfullkomliga "CHEFSVAMPYRER" kastar sig över Stackars Försäkringskassan med Blottade Huggtänder ! Infernaliskt Smarta, som de är, VET de ju att FOLK, oftast , KASTAR SKULDEN på De Utarbetade Tjänstemännen på de lokala Kassorna ! DE jobbar ju ÖVERTID PÅ ÖVERTID men hinner, ÄNDÅ, ALDRIG IKAPP ! MOMENT 22 ÄR ETT FAKTUM ! PRECIS SOM SVERIGES STYRANDE "VAMPYR-REGERING" VILL HA DET ! DESSA DRÄGG BEREDER JU VÄG FÖR PRIVATA, VINSTHUNGRIGA FÖRSÄKRINGSBOLAG !
NEJ ! Vi måste få VÄCK DETTA TRÄCK ! Dessa vedervärdiga SAMHÄLLSFÖRSTÖRARE HAR FÖRSTÖRT TILLRÄCKLIGT ! VI MÅSTE FIXA NÅGRA BORGERLIGA DISSIDENTER SÅ ATT RIKSDAGEN KAN RÖSTA IGENOM NYVAL ! SENAST "IGÅR" ! DET BRINNER ! INTRIGERA, SAHLIN M.FL ! (Nästan) ALLT BORDE VARA TILLÅTET ! (Väntar nu, lugnt, på FRA/Säpo, har kaffe hemma..)

M

-----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 10:56



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kan Du inte
lägga i några
klokpiller i kaffet
och skicka med till
regeringen kaffe
räknas ju inte, som en
muta sägs det.. Än...
2009-01-11

  Trädflickan
Det är synd om de som jobbar på försäkringskassan. Det kan inte göra ett tillfredställande jobb då de inte har tillräckligt med resurser och får säkert många gånger gå emot sitt hjärta och din övertygelse pga av regler och lagar. Sen får de bara skit. De måste må väldigt dåligt över sitt arbete, stackarna.
De som borde få ta emot all skit är regerinmgen.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska