Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen dagsreflektion


Nyhetsdikt söndagen den 11 januari

I spåret svenska skyttar skjuter hem medaljer

franska demonstranter visar kroppens små detaljer

en bil kan nu förvandlas till ett flygplan på en kvart

och terrorns många offer har ej en chans att fly nån vart

© YM Bohman-09




Fri vers av Njord
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Märker att du har koll på vad som händer inom många olika områden.. sport.. teknik.. politik.. Intressant att se ditt urval.
Jag hade missat att svenska skidskyttar tagit medaljer
2009-01-11

  © anakreon VIP
That´s the spirit!!!
Carl-Erik
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER