Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Tiden är siffror inte en superhjälte.

´-;Tiden kanske läker sår,
Men dom tar
Inte bort minnen,
Eller?;-`


( Tiden är siffror inte en superhjälte. )




Fri vers av Sarous
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-01-11 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous