Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stay-ups.



Du rörde vid mig

inte tvärt om.



Gjorde ju bara en liten liten grej.


Det ändrade dig.


Du gav dig.


Gav dig hän.


Jag gav ingenting av mig själv.


För den här gången var det min tid att ta.


Träpanel, läppar och händer.


Ribborna i din tröja, har etsat sig fast.


Du är fin, det du gjorde var fult.


Men det gör ingenting.


För mig gör det ingenting.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-01-11 23:58



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Den här dyskonkreta dualismen jag aldrig blir klok på. Vår kulturs etiska gränsland.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean