Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag saknar mitt älskade hjärtebarn. ;-´Ajdå.`-;

Du är så vacker och att du
Inte vet om det själv är
Så otroligt sorgligt, min lilla
Solskens unge förstå att
Du är så viktig för mig.

Att höra dina hjärtslag är
Som att höra hur allting
I sitt liv blir perfekt,
Och att känna dina armar runt
Mig är som att känna trygghet
Hela tiden.

Hjärtebarn, Solskens unge,
Käraste, bäste vän,
Jag kan utan att ens tveka
Säga att jag älskar dig.

;-´Men att veta att du inte
Längre existerar i den hära
Dimensionen är något som
Dödar mig extremt.`-;

( Jag saknar mitt hjärtebarn. )




Fri vers av Sarous
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous