Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Ännu en dag har gått
timmarna flyger iväg
fler gråa hår jag fått
när jag inte tar det steg

Steget som stannat av
som en frusen bild
har på mig själv stora krav
jag som alltid varit så vild

Osäkerheten om vad jag vill
håller mig nu tillbaka
helst skulle jag vilja få till
en jättevinst skulle smaka

Tänk att få göra vad jag vill
om jag ville och när
nu har det gått en dag till
och jag sitter fortfarande här

Kanske man skulle sälja
allt man har och så resa
kunna bara få välja
peka en riktning med sin näsa




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 19:03



Bookmark and Share


  Gunsan
Vi är många som vill ta ett steg till men sitter ändå bara kvar ...
vi kanske måste hjälpa varandra på traven! Innan tiden går iväg
2009-01-13

  gulltussen
Jag känner igen mig.
Liknande tankar surrar och snurrar i mitt huvud.
Just nu känns det som en bikupa.
Drömmen som finns där inom räckhåll,
vad som saknas är modet och startkapitalet.
2009-01-13

  Miss Mod
Du väcker lusten, men det krävs MOD, väck det också snälla!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt