Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VÅGA ÄR MOD

 

 

En enda tanke ett ord

Att landa på en plattform

Att landa rätt i tillvaron

Att landa i sig själv

Att landa och vila lugnt och stilla

När jag landat kan jag även sedan lyfta

För att våga se saker på nya sätt

För finns modet så finns alla möjligheter att vinna

Mod sviker mig inte nu

Jag är Modig

Jag kan landa

Jag kan lyfta

Jag kan bära

Mig själv 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 347 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-01-13 00:08



Bookmark and Share


  stella
Starka ord som går rätt in!
2009-01-27

  friheten
Väldig fin skriven!
2009-01-14

  Eva Langrath VIP
Stark och hoppfull om att våga.

Eva
2009-01-14

    LinaWinter
stark dikt, som inger hopp. Bra! =)
2009-01-14

  Sladjana Zubcevic
"För finns modet så finns alla möjligheter att vinna"
Mycket stark och vackert skrivet!
2009-01-13

  kärleks ängel
Det är modigt att gå ända ner i livets botten och kunna se sig själv!
2009-01-13

  Nasrin
mycket starkt , insiktfull och vackert beskrivning om modet!!! Kram
2009-01-13

  Eaglemountains VIP
starkt och modigt skrivet .....
2009-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vi vet ju vad som inte är mod. Det upplyste Povel Ramel oss om.
Men du är modig. Det är dina dikter bevis på.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen