Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han







Han gav mig tusen kramar

som väckte mig ur drömmar

av tårar uti strömmar


Han torkade de tårar bort

och

han tog mig uti famnen hårt


I hans famn blev jag tagen

och

jag kände mig älskad igen


En matta av blomster

bredde han på ängen

och

rosorna där mitt huvud låg








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 820 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-01-13 12:09



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kärlek ljuva kärlek
2009-01-17

  Bibbi VIP
Ger en känsla av ljuvlighet.
Applåd!
2009-01-16

  Maria T
Jag känner doften av dessa
underbara rosor
2009-01-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Vad ljuvlig, sådan frid dikten utstrålar! Hälsar vännen Fredrik
2009-01-14

  Elaine.S VIP
Vackert och hoppfullt!!
2009-01-14

  * Ammi *
kärleksfyllt och vackert ..

gillar

"En matta av blomster

bredde han på ängen

och

rosorna där mitt huvud låg"

kram vännen
2009-01-13

  anits VIP
Så ljuvligt vackert och romantiskt
2009-01-13

  Carola Zettergren
Mycket romantiskt vacker!
2009-01-13

  devilsangel
Så vackert!
2009-01-13

  Michaela Dutius
berörs starkt av den här diktens totala utgivande känsla
2009-01-13

  JNI
Det var tidiga vårkänslor !! *ler*

härligt, passar till det fina fotot i vinden på väg till ängen med sina blomster
2009-01-13

  Losnall
Vackert skrivet om någon man nog så gärna vill uppleva.
2009-01-13

  Eva Langrath VIP
Stor glädje strömmar fram ur orden.

Eva
2009-01-13

  friheten
Vacker skriven
2009-01-13

    ej medlem längre
En glädje känns som strålar fram ur orden.
2009-01-13

  Eaglemountains VIP
"hans famn blev jag tagen

och

jag kände mig älskad igen


En matta av blomster

bredde han på ängen

och

rosorna där mitt huvud låg"

Detta var så vackert!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic