Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten röd sax.


Två vassa skär.

jag tittar på dig,
du på mig

vem är du????
du är jag ,
jag är du.

Vem är du?????

Hämtar en sax, en liten röd

du är så död,
blodet rinner fån mitt finger,
du tittar på mig , jag på dig.

Blodet rinner från mitt finger.

Böjer mig fram , kysser dig,

Älskar dig.......älskar.

Läppstift blandat med blod.

Kan aldrig fly , jag älskar dig.

tittar i speglen en gång till


älskar mig, älskar mig.

Håret är borta......gå och hämta ett plåster till fingret.


älskar mig!




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 328 gånger
Publicerad 2009-01-13 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg