Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alltid.. 25.


Mellan fingrarna, XXV.

XXV

Det är som en date
Vi bestämmer vårat eget öde
En ljus framtid
Mellan fingrarna skymtar otrevligheter
Men vi väljer att se förbi dem.
Fram tills..

XXV

Fram tills dess ser vi på varandra mellan fingrarna
Vi vidgar inte våra vyer,
Utan bevarar utsikten precis så som den är,
Odödlig, förevig, kärlek.

XXV




Fri vers av Vivi
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi