Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära..


Från din balkong;

Ingenmansland

En mölla

En pinne med en liten orange flagga 
på topp

Två fasaner,
som låter som katter.


Med dig vid min sida,
vilken underbar balkong.




Fri vers av Vivi
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 11:41



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi