Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock and leaf

Så många stenar

Jag har lyft på

Inte trodde jag

Att jag skulle hitta dig

Under ett löv




Fri vers av Vivi
Läst 303 gånger
Publicerad 2009-07-29 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi