Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en grå himmel

 

Ni, era kostymer och champagne

Fina lackskor

Och fotsvett

Konkelbär och stålar i plånboken

Are you happy with your life old man?




Fri vers av Vivi
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi