Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svin och gräsplättar

 

Åh min älskling

Vår sommardans sker i regnet

Vilken underbar

sommarromans




Fri vers av Vivi
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi