Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUCK THE SYSTEM

 

Inte som de andra

Inte som de andra gör

Inte som de andra vill

Som andra önskar

Som andra ej kan eller kunnat

Som andra aldrig förstått

Vi lurar systemet

Går bakom dess rygg

Tillsammans är vi starka

Tillsammans är vi oslagbara

Tills vi sticker en kniv i den andres rygg

Vi lurar systemet

Vi lurar varandra




Fri vers av Vivi
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-28 21:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är ju synd ni lurar varandra, men det andra lät bra:)
2015-12-23

  Olof Lagerhorn VIP
Suggestiv, laddad och välskriven text. Men är inte säker på om jag hänger med till 100 %; om det är ironiskt menat? Men tror inte det.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Vivi
Vivi