Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött på alla måsten

Fint dubbeldop ska det va javisst,
inte får man bestämma vilka kläder heller,
äh fy fan jag skiter snart i detta och gör något vettigt istället ta en tetra i tunnlarna där folket är som jag:TRÖTT PÅ ALLA MÅSTEN.




Fri vers av Vildaste
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 13:05



Bookmark and Share


  TheaK
min kära kära vän.
du måste ingenting..
älska, bli älskad.
kram
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste