Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen talat som du


Ingen talar som du, dig jag har älskat men nu får jag inte det mer.
Hur stänger man sina kännslor för ngn.
Tio år har gått och du är fortf trygghet.

en sorg sveper om mig som en svart kappa..kanske jag aldrig mer får träffa dig
eller sliter jag mig ur svenssonträsket




Fri vers av Vildaste
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 13:59



Bookmark and Share


    Aye
Vackert skrivet, kort och enkelt, inget överflödigt fett eller hur man ska säga. *tycker om*
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste